Performanță cu Scop

PepsiCo este una dintre cele mai importante companii de produse alimentare și băuturi răcoritoare cu peste 63 de miliarde dolari în venituri nete în 2016 și un portofoliu global de branduri diverse și foarte apreciate.

PepsiCo Local


PepsiCo este unul dintre liderii mondiali din piața băuturilor răcoritoare și snack-urilor, având venituri nete de peste 66 miliarde de dolari și un portofoliu bogat în branduri diverse și mult îndrăgite de oameni din toată lumea.

PepsiCo Global


În fiecare zi, mii de oameni din România savurează produsele noastre, bucurându-se de energia și eferverscența transmisă de brandurile noastre. De la băuturile răcoritoare și diverse, la snack-uri delicioase si chipsuri crocante din cartofi, PepsiCo oferă consumatorilor multiple posibilități de a alege produsul care li se potrivește cel mai bine. 

Codul global de conduită


Respect, integritate, etică, responsabilitate, acestea sunt doar o parte din valorile pe care echipa PepsiCo le îmbrățișează zilnic. Află mai multe despre misiunea noastră.

Cariere la PepsiCo


Succesul PepsiCo se traduce în oameni implicați, pasionați, vizionari și profesioniști, care își provoacă mereu limitele și care își găsesc inspirația chiar și în lucrurile mărunte. Află mai multe despre provocările lansate de PepsiCo pe întreg globul.

 
Back to top