Comunicate de presă | Performance With Purpose

Despre oamenii PepsiCo: Alexandru Calapod

24.08.2017
'Now you know PepsiCo' este un proiect care spune povestea din spatele profesioniștilor companiei noastre, a oamenilor care dau energie locului și care, prin optimismul și pasiunea lor, reușesc să construiască branduri puternice și să ofere înapoi lumii un pic din bucuria și cunoștințele lor.

1. Rolul meu în PepsiCo este Unit Manager Snacks NE România și Republica Moldova.
  2. Brand-urile mele preferate PepsiCo sunt Lay's deoarece acordă o atenție deosebită calității produselor și Pepsi deoarece generația mea a crescut cu aceasta băutură.
  3. Dacă aș fi un produs PepsiCo, aș fi un chips Lay’s, deoarece este proaspăt, natural, are mai multe arome și este celebru pe micul ecran. #HaiCuLays
  4. Motto-ul meu inspirat de PepsiCo este: Vânzarea începe atunci când clientul spune “NU”.
  5. Aștept cu nerăbdare să stabilim recorduri de vânzări, lună de lună.
  6. Momentul legat de PepsiCo, de care sunt cel mai mândru, atunci când după îndelungi negocieri, am reușit să vindem produsele PepsiCo la finala UEFA Europa League 2012 de pe Național Arena, finală disputată între două echipe spaniole, Atletico Madrid și Athletic Bilbao. La acel meci au asistat aproximativ 55.000 de spectatori.
  7. Sunt fericit să vin la muncă în fiecare zi pentru că PepsiCo este ca și a doua familie. Aici mă simt apreciat și îmi face plăcere să îmi întâlnesc zilnic colegii de muncă. Cel mai important este faptul că ne susținem unii pe alții și ne ajutăm la greu, împreună reușind să obținem rezultate remarcabile. #BetterTogether