Comunicate de presă | Performance With Purpose

Despre oamenii PepsiCo: Luciana Zaharia

07.08.2017
'Now you know PepsiCo' este un proiect care spune povestea din spatele profesioniștilor companiei noastre, a oamenilor care dau energie locului și care, prin optimismul și pasiunea lor, reușesc să construiască branduri puternice și să ofere înapoi lumii un pic din bucuria și cunoștințele lor.

1. Rolul meu în PepsiCo este să mă asigur că în fiecare zi, echipa mea vine fericită la muncă, cu acel spirit câștigător inconfundabil care face diferența. “Part-time” sunt, de asemenea și Modern Trade Senior Sales Manager.
  2. Brand-ul meu preferat PepsiCo este Pepsi Max.
  3. Daca aș fi un produs PepsiCo, aș fi Doritos Roulette.
  4. Motto-ul meu inspirat de PepsiCo este “fără compromisuri”
  5. Aștept cu nerăbdare următoarea provocare. Vine în mod natural în fiecare zi : )
  6. Momentele la PepsiCo, de care sunt cea mai mândră, sunt momentele în  care am fost martoră a progresului și transformării fantastice ale oamenilor, din indivizi extraordinari în membri de echipă și lideri excepționali.
  7. Sunt fericită să vin la muncă în fiecare zi…cu zâmbetul pe buze, din obișnuință. Am început acum 12 ani și n-am greșit făcând asta în nicio zi până acum. Cred că orice relație începe cu un zâmbet și se dezvoltă, în timp, prin respect și încredere reciproce. În rest, aș pune zâmbetul pe seama ADN-ului și energiei mele.