Raportul de sustenabilitate 2020

Obiective și Progres


Modul nostru de raportare a sustenabilității include mai multe resurse disponibile online, care explică abordarea noastră pentru a ajuta la construirea unui sistem alimentar mai sustenabil. Acest document reflectă progresul în raport cu obiectivele noastre de sustenabilitate, deoarece acestea au fost structurate în 2020. Pentru detalii despre modul în care măsurăm performanța în raport cu aceste obiective, consultați pagina Metodologie de calcul din Subiecte de la A-Z.

PepsiCo Sustainability Report Agriculture Focus Area

Agricultură

Promovează beneficii ecologice, sociale și economice pentru comunitățile din întreaga lume, sprijinind practicile și tehnologiile care promovează îmbunătățirea condițiilor de trai ale fermierilor și reziliența agricolă, cum ar fi agricultura regenerabilă.

Raportul de sustenabilitate PepsiCo în Domeniul concentrării pe agricultură

PepsiCo Sustainability Report Focus Area Water

Apă

Susține siguranța apei pentru a asigura continuitatea afacerii, având în același timp o contribuție pozitivă asupra comunităților.

Raportul de sustenabilitate PepsiCo cu accent pe Obiectivul legat de apă

PepsiCo Sustainability Report Focus Area Product

Produs

Gama extinsă de produse PepsiCo oferă consumatorilor opțiuni cu un profil nutrițional îmbunătățit.

Raportul de sustenabilitate PepsiCo cu accent pe Obiectivul legat de produs

PepsiCo Sustainability Report Focus Area Packaging

Ambalare

Conduce progresul către viziunea noastră despre o lume în care ambalajele nu devin niciodată deșeuri.

Raportul de sustenabilitate PepsiCo cu accent pe Obiectivul legat de ambalaj

PepsiCo Sustainability Report Focus Area Climate

Climă

Contribuim la reducerea schimbărilor climatice prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră (GES) de-a lungul lanțului nostru valoric.

Raportul de sustenabilitate PepsiCo cu accent pe Obiectivul legat de climă

PepsiCo Sustainability Report Focus Area People

Oameni

În cadrul businessului nostru și în lanțul valoric global complex, PepsiCo contribuie la construirea unor locuri de muncă diverse, echitabile și inclusive și investește pentru a sprijini prosperitatea în comunitățile locale.

Raportul de sustenabilitate PepsiCo cu accent pe Obiectivul legat de oameni

Cu excepția cazului în care se specifică altceva, informațiile cu privire la achizițiile noastre a Hangzhou Haomusi Food Co., Ltd. (Be & Cheery), BFY Brands, Inc. (BFY), Pioneer Food Group Ltd. (Pioneer Foods), Rockstar Energy Beverages (Rockstar) și SodaStream International Ltd. (SodaStream) nu sunt incluse aici. Informațiile cu privire la aceste achiziții vor fi incluse pe măsură ce datele vor fi disponibile. În general, modificările organizaționale (de exemplu, achiziții, fuziuni și cesiuni) sunt evaluate pentru a determina dacă au un impact semnificativ statistic asupra performanței noastre de sustenabilitate și, pe măsură ce datele devin disponibile, toți anii raportați pentru valorile afectate de o schimbare organizațională sunt reformulați pentru a reflecta în mod consecvent impactul schimbării organizaționale.

PepsiCo revizuiește și actualizează în mod activ metodologiile de calculare a valorilor stabilite în acest raport. Din când în când, valorile raportate pentru perioadele anterioare se pot modifica din cauza disponibilității îmbunătățite a datelor sau a ajustărilor metodologice.