La PepsiCo, credem că a acționa în mod etic și responsabil nu este doar ceea ce trebuie făcut, ci și ceea ce trebuie făcut pentru ca busnissul nostru să devină mai puternic

Codul nostru global de conduită


ACȚIONEAZĂ CU INTEGRITATE ÎN STILUL PEPSICO


PepsiCo Acts with Integrity through Global Code of Conduct

Codul nostru global de conduită PepsiCo („Codul”) a fost emis la 1 octombrie 2012 și este modificat anual, după cum este necesar, pentru a aborda modificarea legilor sau procedurilor care au impact asupra afacerii noastre. Consiliul nostru de administrație a aprobat o actualizare a Codului, începând cu 1 august 2020. Actualizarea evidențiază atât alinierea Codului la viziunea PepsiCo de a fi lider global în industria alimentelor și a băuturilor de larg consum, pornind de la filozofia Winning with Purpose , cât și poziția conducerii care definește cultura organizațională a companiei, pe care o numim The PepsiCo Way.

Se dorește ca toți angajații PepsiCo să îmbrățișeze principiile Codului. Codul nostru este fundamentul angajamentului nostru față de excelența etică și oferă politicile și liniile directoare care definesc modul în care desfășurăm activitatea într-un mod corect - The PepsiCo Way:

  • Respect la locul de muncă
  • Încredere în piață
  • Corectitudine în relațiile noastre de afaceri
  • Onestitate în conduita în afaceri
  • Un țel în lumea noastră

Selectați o limbă pentru a descărca Codul nostru global de conduită:

Prezentare generală a politicii de conformitate cu legislația anti-mită


PepsiCo Acts with Integrity through Global Code of Conduct

Această politică subliniază obligația PepsiCo de a acționa etic și responsabil în toate relațiile comerciale, oferind un cadru clar care:

  • Interzice mita în sectorul public și comercial
  • Se referă la procesele necesare de due diligence în domeniul anti-corupției care trebuie efectuate față de terți
  • Explică regulile care trebuie respectate cu privire la cadouri, mese, călătorii și divertisment atunci când vine vorba de funcționarii guvernamentali
  • Descrie cerințele pentru donații, sponsorizări și activități de responsabilitate socială corporativă (CSR) cu un punct de contact guvernamental
  • Subliniază importanța menținerii registrelor și înregistrărilor corecte pentru toate tranzacțiile PepsiCo

Prevederile din această politică se aplică, după caz, tuturor terților care intră sub incidența Codului de conduită al furnizorilor de la PepsiCo.

Pentru a afla mai multe despre această politică și despre modul în care PepsiCo promovează Acțiunea cu integritate, selectați o limbă de mai jos pentru a descărca o copie a politicii noastre globale de conformitate cu legislația anti-mită.

Linia telefonică SPEAK UP

DACĂ SUSPECTAȚI O POSIBILĂ ÎNCĂLCARE A CODULUI NOSTRU, ESTE RESPONSABILITATEA VOASTRĂ SĂ VORBIȚI ȘI SĂ O RAPORTAȚI

PepsiCo Acts with Integrity through Global Code of Conduct

Exprimarea opiniei dvs. fără teamă prin Speak Up face mai mult decât să abordeze o singură problemă; duce adesea la schimbări organizaționale pozitive și la un mediu de lucru mai bun, inclusiv prin instruire, revizuirea politicilor și îmbunătățirea proceselor.

Linia telefonică Speak Up este disponibilă în toată lumea, 24/7. Informările pot fi transmise telefonic la 1-866-729-4888 în Statele Unite sau către linii telefonice dedicate din alte țări din întreaga lume.

Informările pot fi, de asemenea, făcute electronic, folosind Webline Speak Up. Aceleași asigurări privind confidențialitatea și, acolo unde este permis, anonimatul sunt furnizate prin intermediul liniilor noastre de telefonie și Webline.

Vizitați site-ul Webline Speak Up

Downloads


Poster Speak Up și Lista Apelurilor Internaționale Utilizare Speak Up