Povestea noastră despre nutriție


Pe măsură ce consumatorii solicită din ce în ce mai mult alimente și băuturi mai hrănitoare, continuăm să adăugăm oferte de produse cu un profil nutrițional îmbunătățit.

În același timp, facem ca multe dintre produsele noastre să fie mai accesibile prin reducerea de zaharuri adăugate, sodiu și grăsimi saturate pentru a ține pasul cu gusturile și preferințele consumatorilor care evoluează.

Green Juice Ingredient Layout | PepsiCo

Povestea noastră despre nutriție

În fiecare zi, milioane de oameni din întreaga lume se bucură de mâncarea și băuturile noastre - și ne bucurăm să facem față provocării pe care o aduce acest lucru. Deoarece sănătatea globală continuă să fie afectată de boli netransmisibile, cum ar fi bolile de inimă și diabetul, consumatorii caută din ce în ce mai mult alimente și băuturi mai hrănitoare. Oferind un număr mai mare de opțiuni mai nutritive, încercăm să influențăm pozitiv viitorul alimentelor din întreaga lume, răspunzând în același timp gusturilor și preferințelor locale.

 

Acest demers a început în urmă cu zeci de ani cu o strategie care a inclus creșterea mărcilor noastre de bază, oferind în același timp produse mai hrănitoare. De asemenea, am întreprins un efort de modificare a formulelor mărcilor noastre existente pentru a îmbunătăți valoarea nutritivă, păstrând în același timp același gust pe care îl iubesc consumatorii.

 

Ne dăm seama că amploarea noastră globală reprezintă faptul că și modificările mici pot face o diferență mare. Astăzi, eforturile noastre de a reduce zaharurile adăugate, sodiul și grăsimile saturate din multe dintre produsele noastre și de a le face mai hrănitoare sunt bazate pe și aliniate la obiectivele de dezvoltare sustenabilă „Sănătate și bunăstare” și „Zero foamete” ale ONU.

 

FACEM FAȚĂ NECESITĂȚILOR ȘI PREFERINȚELOR CONSUMATORILOR


Pe măsură ce dorim să ne extindem oferta de alimente și băuturi mai hrănitoare, ne examinăm rețetele și modificăm formulele pentru multe dintre produsele noastre pentru a le îmbunătăți valoarea nutritivă, încorporând condimente și ingrediente noi și valorificând progresele tehnologice. Cu fiecare nouă opțiune, arătăm consumatorilor că produsele mai hrănitoare nu trebuie să fie plictisitoare. Iată câteva dintre etapele noastre nutriționale.

PRODUSUL ÎN CENTRUL ATENȚIEI

Mâncarea de mâine începe cu inovațiile de astăzi. De la noi centre de cercetare și dezvoltare până la incubatorul de nutriție al companiei noastre, explorăm continuu noi modalități de a face alimente și băuturi nutritive cu un gust excelent.

-->

CRITERII DE NUTRIȚIE PEPSICO

Pentru a ne îndeplini obiectivele din 2025 și a accelera în continuare extinderea produselor PepsiCo cu valoare nutrițională mai mare, folosim un set de principii nutriționale bazate pe știință, denumite Criterii de Nutriție PepsiCo (PNC). Aceste criterii se bazează pe recomandările dietetice și nutriționale din partea autorităților de nutriție globale și naționale, incluzând Organizația Mondială a Sănătății (OMS), Departamentul Agriculturii din SUA (USDA), Academia Națională de Medicină și recomandări dietetice din numeroase țări. PNC stabilește standarde pentru nutrienții care trebuie limitați, și nutrienții și grupurile de alimente care trebuie încurajate, care se bazează pe cele mai recente date științifice și principii din domeniul dietei, specifice fiecărei țări.