PepsiCo își dorește să devină lider global în industria alimentară și de băuturi răcoritoare prin accelerarea creșterii sale și adoptarea unei misiuni și viziuni noi: Winning with Purpose

Misiune & viziune


Misiunea noastră

SĂ CREĂM MAI MULTE ZÂMBETE CU FIECARE DEGUSTARE

 

 • PENTRU CONSUMATORII NOȘTRI:

  Creăm momente de bucurie prin produsele noastre delicioase, hrănitoare și experiențe de brand unice.

 • PENTRU CLIENȚII NOȘTRI:

  Fiind parteneri de încredere, oferind inovație care schimbă felul în care sunt făcute lucrurile și un nivel de creștere de neegalat în industria noastră.

 • PENTRU ANGAJAȚII ȘI COMUNITĂȚILE NOASTRE:

  Creăm oportunități semnificative de a lucra, a dobândi noi abilități și a construi cariere de succes, precum, oferind un loc de muncă divers și inclusiv.

 • PENTRU PLANETA NOASTRĂ:

  Conservăm resursele prețioase ale naturii și promovăm o planetă mai sustenabilă pentru copiii și nepoții noștri.

 • PENTRU ACȚIONARII NOȘTRI:

  Oferind acționarilor un randament sustenabil de top și adoptând cea mai bună conducere corporativă.


Viziunea noastră

SĂ FIM LIDERUL GLOBAL ÎN DOMENIUL ALIMENTELOR ȘI BĂUTURILOR DE LARG CONSUM PRIN WINNING WITH PURPOSE

 

Acest lucru reflectă ambiția noastră de a câștiga piața în mod sustenabil și de a accelera creșterea indicatorilor noștri financiari, păstrându-ne, în același timp, angajamentul de a face bine planetei și comunităților noastre. Se bazează pe decenii de progres începând de la înființarea PepsiCo în 1965, stabilind în același timp o bază fermă pentru o nouă eră de creștere și prosperitate. Pentru a ne ajuta să realizăm această viziune, am definit un nou set de aspirații: de a deveni mai agili, mai puternici și mai buni.


ASPIRAȚIILE NOASTRE

PepsiCo Product information

Obținerea de performanță pe piață, fiind mai centrați pe consumator și accelerând investițiile pentru creșterea indicatorilor financiari.

 • Extinderea portofoliilor noastre pentru a face performanță pe plan local în domeniul alimentelor și băuturilor de larg consum
 • Consolidarea afacerilor noastre din America de Nord
 • Accelerarea expansiunii internaționale, concentrându-ne sistematic pe piețele unde avem șanse mari de reușită.
PepsiCo Winning with Purpose Stronger Vision

Transformarea capabilităților, costurilor și culturii noastre, operând ca o singură companie PepsiCo, folosind tehnologia, făcând performanță la nivel local și global.

 • Creșterea economiilor printr-un management holistic al costurilor pentru a reinvesti în scopul de a face performanță pe piață
 • Dezvoltarea și extinderea prin tehnologie a capacităților de bază, la nivel global
 • Construirea unei culturi organizaționale care susține talentul și diversitatea.
PepsiCo's planet goals

Integrarea scopului în strategia noastră de afaceri și a dorinței de a face și mai mult pentru planetă și pentru oamenii noștri.

 • Utilizarea dimensiunii globale a companiei și a expertizei PepsiCo în domeniile în care putem avea cel mai mare impact – agricultură, apă, ambalaje, produse, climă și oameni – pentru a contribui la construirea unui sistem alimentar mai sustenabil.