Viziunea PepsiCo este o lume în care ambalajele nu devin niciodată deșeuri.

Ambalare


PepsiCo’s vision is a world where packaging never becomes waste

Viziunea PepsiCo este o lume în care ambalajele nu devin niciodată deșeuri.

PepsiCo recunoaște rolul important pe care îl jucăm în drumul către o economie circulară și reducerea deșeurilor din plastic. În calitate de companie internațională de alimente și băuturi, PepsiCo își propune să folosească dimensiunea globală a businessului pentru a ajuta la schimbarea modului în care societatea produce, folosește și elimină materialele plastice.

Modul de ambalare este foarte important - protejează siguranța, calitatea și prospețimea produselor noastre, le extinde termenul de valabilitate și limitează risipa alimentară. Ajută la facilitarea distribuției produselor noastre, făcându-le mai accesibile și convenabile. De asemenea, ajută consumatorii să aleagă mai ușor și să fie informați cu privire la produsele pe care le achiziționează.

Recunoaștem că ambalajele care nu sunt eliminate în mod corespunzător au un posibil impact asupra mediului. Pentru a avea un impact semnificativ, lucrăm pentru a produce schimbarea sistemică pe întregul lanț valoric al materialelor plastice - de la modul în care este produs, la modul în care este utilizat de consumatori și modul în care este aruncat după utilizare. Acest lucru ne îndatorează să colaborăm și să împărtășim cunoștințele cu alți lideri din industrie și organizații care lucrează în același scop. PepsiCo are un parteneriat activ cu alți actori de-a lungul lanțului valoric al materialelor plastice, contribuind la inovarea viitorului ambalajelor, îmbunătățirea infrastructurii de reciclare și educarea și responsabilizarea consumatorilor.

Facem ceea ce trebuie pentru a ajuta la reducerea sau eliminarea deșeurilor din plastic printr-o abordare amplă care se concentrează pe trei direcții:

  1. Reducerea cantității de plastic pe care o folosim
  2. Reciclarea a mai mult plastic, pentru a păstra materialul în economia circulară
  3. Reinventarea materialelor și soluțiilor de ambalare

Pentru a ne bucura cu adevărat de un viitor circular pentru plastic, la scară largă, va fi nevoie de inovație și cooperare în fiecare etapă a lanțului valoric al materialelor plastice. PepsiCo va contribui la schimbare colaborând cu un grup larg de parteneri, incluzând colegi din industrie, organizații nonprofit, oameni și companii de-a lungul lanțului de aprovizionare cu materiale plastice.

În timpul unui an în care industria reciclării s-a confruntat cu provocări fără precedent atât din partea pandemiei cu COVID-19, cât și a prețurilor scăzute ale petrolului, PepsiCo a rămas dedicat misiunii de a susține progresul către obiectivele noastre de reducere a deșeurilor din plastic. Am recunoscut provocările pe termen scurt în ceea ce privește oferta și costurile și ne-am reafirmat ambiția de a construi o economie circulară. Vom continua să investim activ și să colaborăm pentru a ajunge la o economie circulară a materialelor plastice - una care este sănătoasă din punct de vedere ecologic și financiar - pentru a stimula și promova educația, inovarea și infrastructura în materie de reciclare pentru a oferi o cerere și o ofertă mai mare de materiale reciclate

Aflați mai multe despre abordarea completă a lui PepsiCo în ceea ce privește ambalarea

Subiecte de la A-Z